Du er her: 

EFTERÅRSKONCERT i Ormslev Kirke

Søndag den 8. september kl. 16.00

En forfriskende efterårskoncert med ”Passion Duo”, der består af Julija Skipore , klassisk akkordeonist og organist, og Bartlomiej Piotr Wawryniuk, jazx saxofonisk og komponist.


Koncerten er en skøn buket af både klassisk, moderne, jazz og fransk musik af komponister så forskellige som Johann Strauss, Pjotr Tjaikovskij, Richard Galliano, Astor Piazolla samt originale kompositioner af Bartlomiej Piotr Wawryniuk.


Entré 50,- kr. ved indgangen fra kl. 15:30
Børn og unge under 18 år, GRATIS

Om ”Passion Duo” kan fortælles, at:
JULIJA er uddannet på Jazep Vitols Letlands Musikakademi i Riga og Syddansk Musikkonservatorium, og har derudover studeret på Conservatorio Di Musica G. Verdi Milano. Julija har endvidere modtaget priser ved internationale konkurrencer i Italien, Estland og Rusland, har spillet koncerter i Estland, Litauen, Rusland, Norge, Tyskland, Luxembourg, Frankrig og Italien. Dette både som solist med og uden orkester, samt i kammermusikensembler.
BARTLOMIEJ er uddannet på Fryderyk Chopin Musikkonservatoriet i Warszawa, Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskolen i Odense, samt Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han udover saxofon også studerede komposition. Bartlomiej har spillet koncerter og optrådt ved festivaler i Polen, Tyskland, Italien og USA, og har desuden spillet sammen med mange anerkendte musikere, som bl.a. Gregory Hutchinson, Kresten Osgood og Rudi Mahall.

 

 

Del dette: