Du er her:

SOMMERKONCERT i Ormslev Kirke

Søndag den 16. juni kl. 16.00

I ORMSLEV KIRKE præsenteres  LET og LIFLIG SOMMER kor- og kammermusik koncert med værker af J.S. Bach, W.A. Mozart, Ernst Krähmer m.fl.
Dette i samarbejde mellem vores ”eget kirkekor” Ormslev-Stavtrup Koret og Den Jyske Sinfonietta’s Strygekvartet samt Hanne Tollbøll, blokfløjte.

Traditionen tro ved Ormslev-Stavtrup Korets Sommerkoncert i Ormslev Kirke. GRATIS entré.
Den Jyske Sinfonietta er et topprofessionelt og meget fleksibelt ensemble, der kan spille de største værker på selv de mindste steder, og som formår at skræddersy programmer til alle kor-størrelser, behov, formåen og muligheder i det danske musikliv. Den Jyske Sinfonietta er kendt for at spille musik fra barok til wienerklassik – barokmusikken spillet på originalinstrumenter.

Ormslev-Stavtrup Koret er Ormslev Kirkes velkendte og dygtige kirkekor, der blev etableret den 18. januar 2017. Koret har fortløbende siden starten sunget mange gange for offentligheden med stor succes. Dette både som a capella kor, ledsaget af orgel / klaver samt med fløjte- og violinsolister og i fælles kor-værker med det meget dygtige kor Collegium Vocale.

Dette ved særlige gudstjenester og højtider i kirken, samt ved to meget flotte sommerkoncerter af rørende, fin musikalsk kvalitet både i juni 2017 og maj 2018.

Koret ledes og dirigeres til daglig af Ormslev Kirkes organist, Karen Bidstrup

Del dette: