Du er her:

Julekoncert i Ormslev Kirke

Lørdag den 15. december kl. 16.00 i Ormslev Kirke. Kom og oplev en smuk og stemningsfuld julekoncert med Trio Balder og Odense kammerkor.

Det sker med et varieret program og smukke arrangementer af dejlig kendt julemusik lige fra ”Julen har bragt”, ”John Tavener’s The Lamb” til ”Schuberts Ave Maria” og meget mere....
Publikum inviteres også til at synge med på flere af julens melodier.
Entré 50,-kr. ved indgangen fra kl. 15:30. Børn og unge under 18 år, GRATIS

Trio Balder
Trio Balder blev dannet i 2011 og består af Jens Christian Tvilum (tenor i den Kgl. Opera i Kbh.), Søren Flebo Jørgensen (obo) og Karolina Bogus (klaver).
Trioens særlige konstellation er helt unik, hvor tenorens klare timbre smukt mødes med oboens sødmefulde tone, let akkompagneret af klaverets mangefacetterede klang.

Odense Kammerkor
Odense Kammerkor består af sangere i alle aldre på højt sangligt niveau. Ud over de traditionelle, hjemlige korværker og -satser arbejder koret også med moderne komponister som Eric Whitacre, Ola Gjeilo og Eriks Esenvalds. Koret har en lang tradition for koncerter i ind- og udland. Senest festivalrejse til Normandiet i foråret 2017 og opførelse af Bachs Juleoratorium i Odense, julen 2017. Koret har desuden været værtskor for Kor72s klassiske korstævne i marts 2018.

Dirigent: Uffe Most

Del dette: