Du er her:

FOREDRAG om "Caminoen" i Stavtrup Sognegård

Tirsdag den 29. oktober kl. 19.30

Drømmer du om at gå Caminoen eller er du godt i gang med at planlægge din pilgrimsvandring?

Tirsdag den 29. oktober kl. 19.30 kan du komme og høre Morten og Christina Smedegaard fortælle om, hvorfor de sidste år valgte at gå den 781 km lange tur tværs over Spanien.

Undervejs i foredraget vil de dele ud af deres viden og give praktiske tips til rejsen. De vil også komme ind på den indre rejse og det, der drager det moderne menneske til det simple Camino-liv.

Få også deres praktiske tips til din pakkeliste – fra det uundværlige til de gram, du sagtens kan spare samt tips til, hvordan du finder de stille steder på Caminoen uden at misse det stærke sociale fællesskab, vandrerruten er kendt og elsket for.

Bliv klog på hvor langt du kan gå om dagen, hvordan du undgår vabler, hvordan du træner op til Caminoen, hvad det koster at gå Caminoen og få konkrete tips til overnatning, uanset om du er til herberger eller hoteller.

Del dette: