Konfirmation

Alle børn, som går i en af Ormslev sogns to skoler (Højvangskolen og Aarhus Friskole), eller som bor i Ormslev sogn, kan blive konfirmeret i Ormslev kirke. I Ormslev sogn bliver man konfirmeret i 7. klasse.

For at blive konfirmeret skal barnet være døbt og have fuldt konfirmationsundervisningen.

For yderligere oplysninger, se nærmere på dette link

Konfirmandtilmelding

Klik her https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her ormslev.sogn@km.dk