Du er her:

Walk 'n' preach

Walk' n' Preach

Hvad er Walk´n´Preach?

Walk´n´preach er et tilbud til dig, der godt kan lide at komme ud og gå i naturen i et roligt og meditativt tempo. Turen indledes altid med en bibellæsning, og de første 10 minutter af gåturen er tiltænkt ro og tanker omkring den bibelske tekst. Undervejs stopper vi op og taler om, hvad vi har gjort os af tanker omkring den bibelske læsning, inden turen går videre til vores destination.

Walk’n’Preach afholdes tre til fire gange i året. Vi mødes ved Stavtrup Sognegård eller Lokalcenteret Søholm kl. 17.00 og går en tur i lokalområdet. Ofte ender vi ved en kirke, hvor vor egen organist eller en organist udefra vil forkæle os med bløde toner efter gåturen. Efterfølgende spiser vi en sandwich sammen, inden turen går hjem.

Såfremt gåturen er længere end ca. 4 km, hentes vi på destinationen af en bus, der kører os retur til startstedet, hvor vi ankommer ca. kl. 19.00.

Alle er meget velkomne – men tilmelding til kirke kontoret er nødvendigt. Dette af hensyn til, hvor mange vi skal købe forplejning til.

Vel mødt.