Du er her:

Sognetur

Sogneudflugten 2018 gik bl.a. til Landet Kirke, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravede
Sogneudflugten 2018 omfattede bl.a. en sejltur med Veteranfærgen M/S Helge til Tåsinge

Hvert år arrangerer menighedsrådet en spændende og hyggelig heldagstur for sognets beboere.

Vi bliver hentet med bus ved sognegården i Stavtrup eller Ormslev Kirke fra morgenstunden og er tilbage igen til aften. Undervejs er der frokost og kaffepause.

Eksempel på sognetur:

I 2018 gik turen til Svendborg på Fyn med dejlig frokost på Christiansminde. Efterfølgende sejlede vi med veteran færgen M/S Helge til Tåsinge og Valdemars slot, hvor vores bus ventede på os for at køre os videre til Landet Kirke. Her fortalte den lokale sognepræst om kirken og den tragiske kærlighedshistorie mellem Elvira Madigan og Sixten Sparre, der begge ligger begravet på kirkegården dér. Dernæst gik turen videre til virksomheden ”Det Søde Liv”, hvor vi fik kaffe samt smagsprøver på nogle af de lækkerier, de selv fremstiller. En skøn og begivenhedsrig tur i hyggeligt selskab.

Se billeder fra tidligere sogneture her