Du er her: 
søndag15dec2019

JULEKONCERT med Jysk Akademisk Kor

søndag15dec2019 kl. 16:00 - 17:00

Oplev julens stemningsfulde a capella korværker og sange ved denne koncert med ”Jysk Akademisk Kor” og dirigent Niels Bo Emgren.

Det sker med et varieret program af dejlig, smuk kormusik, der følger de populære passager i juleevangeliet, samt bringer os i julestemning med de allermest kendte og elskede julemelodier.

Publikum inviteres også til at synge med på flere af julens melodier.

Entré 50,- kr. ved indgangen fra kl. 15:30
Børn og unge under 18 år, GRATIS

Jysk Akademisk Kor

er et af landets ældste blandede kor og fejrede 60 års jubilæum i 2009. Koret består af ca. 30 dygtige og erfarne korsangere, der har rod i Musikinstituttet ved Aarhus Universitet, og som igennem alle årene har haft en fremtrædende plads i det århusianske musikliv. Dette bl.a. via samarbejde med Aarhus Symfoni¬orkester, koncerter med flere ensembler samt et stort antal a capella koncerter i eget regi.

Af CD-udgivelser kan nævnes:

1998 ”Spejlinger” med ny dansk musik, 2005 ”Nordisk romantik” med romantisk musik fra de tre skandi¬naviske lande, og i 2013 – ”Nu lægger vinden sig i verdens haver – en sonetkrans” med musik af Per Skriver til tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen. Ledsagelse af sopran, recitator og strygekvartet.

Dirigent Niels Bo Emgren

debuterede i 2001 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i klassisk sang, og har derudover studeret korledelse hos Alice Granum, samt er medforfatter til bogen ”Syng ud – Syng op”.

Niels Bo har som sanger været ansat i DR Vokal Ensemblet, Den Jyske Opera og har givet mange koncerter. Med sine alsidige evner som sanger, pianist og dirigent er Niels Bo også en afholdt stemmecoach for kor.

 

i: Kirken